Poštovani prijatelji, dragi gosti,

S posebnom radošću Vas pozivamo na nesvakidašnji doživljaj glazbene čarolije – tradicionalni Božićni koncert u Zavidovićima koji organizira HKD Napredak podružnica Zavidovići, u suradnji s Župom Svetog Josipa Zavidovići. Ova iznimna glazbena svečanost održat će se u Kulturno-sportskom centru u Zavidovićima (Dom kulture), u nedjelju, 17. prosinca 2023. godine, s početkom u 17.00 sati.

Božićni koncert nije samo glazbeni događaj, već prigoda da zajedno proslavimo duh Božića, iščekujući s radošću rođendan Isusa Krista. U predblagdanskom ozračju, očekujte posebno odabrane melodije i izvođače koji će nas odvesti na put čarolije, preplavljujući srca toplinom, ljubavlju i nadom u vrijeme došašća.

Izvođači su brižno odabrani kako bi vam pružili nezaboravan doživljaj. Neka njihove izvedbe postanu svjetionik u ovo adventsko vrijeme, isijavajući svjetlost radosti, mira i zajedništva. Svi ste pozvani da podijelite ove trenutke s nama, bilo da ste naši sugrađani, dragi gosti, poštovani prijatelji i župljani ili simpatizeri Napretka.

Vaša nazočnost učinit će ovaj događaj još posebnijim, ispunjavajući prostor ljubavlju i zajedništvom.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom dijeljenju adventske radosti, a idući u susret najradosnijem kršćanskom blagdanu Božiću.

Dobro nam došli!

HKD Napredak podružnica Zavidovići