Sve glazbene sladokusce pozivamo na još jedno glazbeno druženja s jednim i neponovljivim Antom Gelom. Ovoga puta uz virtuoznu Gelinu pratnju na gitari nastupit će akademski pjevač Ivan Jelić.

Glazbena večer pod nazivom I tako s proljeća… održati će se u srijedu 22. ožujka 2023godine u 19,30 sati u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu, Bogovićeva 1.

Akademski pjevač Ivan Jelić, inače dugogodišnji stipendist HKD Napredak, magistrirao je pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, u klasi prof. Martine Zadro. Potpisuje svoj autorski projekt EthnoRemake gdje mu se kao gosti pojavljuju mnoga renomirana imena naše glazbene scene a neka od njih su Edin Karamazov, Ante Gelo, Sandra Bagarić, Ana Rucner, Klapa Stine i drugi.

Ante Gelo i Ivan Jelić više puta su imali priliku muzicirati zajedno, a ovaj put, uz jedinstvene vokalno – instrumentalne obrade domaćih i stranih skladbi, dotaknut će se raznih glazbenih žanrova.

I ova glazbena večer u sklopu je EU projekta Napredovao bih, koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH, a provode ga HKD NapredakNapretkov kulturni centar, kao glavni nositelji projekta uz partnera Udrugu za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH.

 Dobro nam došli!

Napretkov kulturni centar Zagreb